понеділок, 11 грудня 2017 р.

«Життя любить того, хто з ним бореться,
 а нищить того, хто йому піддається.»

     Всесвітній день боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров'я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання і його профілактику.
     1 грудня в рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в Комарівському НВК  проведено ряд заходів на тему «Знати, щоб жити». У  фойє школи був  розміщений інформаційний  калейдоскоп «Захисти себе сам». У кожному класі проведено виховну справу «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас». В цей день учні долучилися до акції «Червона стрічка надії». Шкільна медсестра Лисаченко А.В. проінформувала школярів про шляхи передачі та методи профілактики захворювання ВІЛ/СНІД. Членами ради учнівського самоврядування проведено флешмоб «Коли ти поруч», головний сенс якого - донести до громадськості, що ВІЛ/СНІД через обійми та спілкування не передається.Учні винесли головну ідею заходів - нехай усе жахливе, що сталося з іншими, обійде нас, залишиться далеко-далеко. Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції. І те, що  здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах – найкращі методи профілактики СНІДу.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  Станом на 27.05.2021 рік кількість вакцинованих працівників - 0,                                                                        кі...