четвер, 15 грудня 2016 р.

День гідності

Педагогічний  та учнівський колективи Комарівського НВК з великою відповідальністю  віднеслися до відзначення Дня Гідності й Свободи.
         На знак пошани патріотизму й мужності громадян , які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів  нашої держави  та європейського вибору  у закладі було проведено ряд заходів.
          Класні керівники провели тематичні  години спілкування «Герої не вмирають».
         Школярі  з цікавістю переглянули відео презентації , присвячені Революції  Гідності.
          Події Революції Гідності  можна було переглянути у  фотовиставці «Обличчя майдану», яку створили члени учнівського самоврядування.
          21 листопада учні 8-9 класів, під керівництвом педагога –організатора Паладійчук Н.І. провели тематичну лінійку «Події, що змінили нас».  Присутні  пригадали трагічні події  Революції Гідності. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих борців за свободу, які віддали свої життя за під час подій на майдані та в ході АТО.  
         Підсумком заходу  стали слова: «Ми – вільні, горді, згуртовані, незламні у своїх переконаннях і впевнені у перемозі. Тож щиро молимося за мир, за єдину, цілісну незалежну Україну, її  і  нашу щасливу долю!».   



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Станом на 27.05.2021 рік кількість вакцинованих працівників - 0,                                                                        кі...