четвер, 18 травня 2017 р.

Cемінар шкільних бібліотекарів




28 квітня у Комарівському навчальному закладі відбувся семінар шкільних бібліотекарів, темою якого була «Співпраця бібліотекаря і учнівського, педагогічного та батьківського колективі – запорука  ефективності  навчально – виховного процесу». Мета семінару — об’єднання зусиль педагогічних працівників та бібліотеки для формування у підлітків читацького інтересу.
У роботі семінару взяли участь методист районного методичного кабінету Гулійчук Д.Д. та методист ІППОЧО Ватаманюк О.Д.
Присутні мали змогу ознайомитися з досвідом роботи шкільного бібліотекаря Сливки Т.В. за темою  «Бібліотека – центр освітнього закладу» під час круглого столу.
Яскравою  та змістовною була екологічна мозаїка «Земля – наш спільний дім і нам у ньому жити», де присутні ознайомилися із агітаційно – пропагандистською роботою, яка проводиться в закладі щодо збереження цілющих джерел, рослин та тварин, які майже зникають, очищення території села від стихійних сміттєзвалищ, озеленення та окультурення Комарова. Особливо  емоційним і піднесеним був виступ агітбригади «Дністер» , який підготувала Сливка Т.В.
Значну зацікавленість  викликало у присутніх проведення години лірики  «Петро Затолочний – гордість Комарова». На цьому заході учні школи читали вірші поета - односельчана,  дізналися багато цікавого про його життєвий та творчий шлях.
Ольга Дмитрівна виступила перед бібліотекарями району про замовлення підручників для 9 класу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар

  Станом на 27.05.2021 рік кількість вакцинованих працівників - 0,                                                                        кі...