четвер, 4 квітня 2019 р.

Весна – найкраща пора року. В цей час оживає земля, пробуджується природа, повертаються птахи з далеких  країв. Тому, мабуть, у весняний період так багато пам’ятних днів, присвячених природі, довкіллю. Це і День Землі, День води, День натураліста, День довкілля, а також і День лісу.
Щоб привернути увагу учнів до екологічних проблем людства та допомогти усвідомити, що кожна людина несе персональну відповідальність  за майбутнє нашої планети, у Комарівському НВК пройшов тематичний тиждень «Земля у нас одна».  В рамках тижня з вихованцями були проведені бесіди , клубні години, створено фотоколаж «В об’єктиві природа».
21 березня учні 5 класу запросили шкільну родину на екологічне асорті  «Нехай Земля квітує всюди», присвячене Міжнародному дню лісу. П’ятикласники закликали школярів  любити ліс, берегти  його багатства, милуватися красою, слухати спів пташок та на повні груди вдихати його цілюще повітря.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Станом на 27.05.2021 рік кількість вакцинованих працівників - 0,                                                                        кі...